Reglement van inwendige orde voor alle LAVERA evenementen


 • ART.1:
  Dit reglement is van toepassing binnen de afgebakende zone die op het terrein is voorbehouden voor het organiseren van het evenement.

 • ART.2:
  Iedereen aanwezig op deze locatie wordt geacht kennis te hebben van dit reglement en aanvaardt hierdoor expliciet hetgeen er in bepaald is.

 • ART.3:
  De toegang tot het evenement is voorbehouden aan personen in bezit van een geldig toegangsbewijs.

 • ART.4:
  De toegang is verboden aan personen in bezit van messen,stokken of elk ander als wapen bruikbaar materiaal, evenals licht ontvlambare of explosieve stoffen. Het is niet toegelaten dranken of eetwaren onder gelijk welke vorm binnen te brengen. De organisator behoudt zich het recht voor de toegang te weigeren aan personen die,door manifest gedrag aantonen het inzicht te hebben de openbare rust te verstoren of daartoe provoceren. Wanneer personen die om één van de hiervoor vermelde redenen,de toegang ontzegd worden en toch in bezit zijn van een toegangsbewijs,dan is de organisator niet gehouden tot terugbetaling van de toegangsbewijzen.

 • ART.5:
  Het verkeer van alle motorvoertuigen,fietsen al dan niet bereden, rolschaatsers, skateboards, steps is verboden, zonder bijzondere toelating van de organisator. Ook crownsurfing, beklimmen van de hekkens, betreden van het podium zonder toelating wordt niet toegestaan.

 • ART.6:
  Het te koop aanbieden van eender welke producten of handelswaar is verboden zonder voorafgaande toelating van de organisator.

 • ART.7:
  Wanneer een persoon het evenement betreedt geeft hij toestemming aan de aanwezige stewards of securitymensen tot eventuele oppervlakkige controle van zijn of haar kledij en of bagage.

 • ART.8:
  Dit reglement zal eveneens uitgehangen worden aan de ingang(en) van elk evenement.

 

Latest News

BART KAELL NIET OP TV OOST SCHLAGERPARADE
Vr 20 maart 2015
Tot onze grote spijt dienen we jullie mee te delen dat Bart Kaell dit jaar niet zal aanwezig zijn op de TV OOST-Schlagerparade. Lees...

TV OOST SCHLAGERPARADE 2015
Do 22 januari 2015
De TV OOST Schlagerparade is aan de 10de editie toe en zal doorgaan op zaterdag 2 mei 2015. Lees...

ANNULATIE TIME-OUT 13 SEPT.
Ma 8 september 2014
Wegens technische problemen met de stroomcabines kan de geplande Time-Out party van zaterdag 13 september spijtig genoeg niet doorgaan. Lees...

 

Mailing List

Indien u op de hoogte wilt blijven van de nieuwe evenementen, dan volstaat het om uw e-mail adres toe te voegen aan onze mailing list.
 
IN UIT

 

Company Info

LAVERA NV
Koolstraat 49
9300 Aalst

Tel: +32 (0)53 770 776
Fax: +32 (0)53 770 776
Gsm: +32 (0)478 88 59 38
Ond.Nr: BE 0453 516 570

E-mail:
Web: www.lavera-events.be


 

:: Design and Hosting by WebMasters