About Lavera-Events


Organisator LAVERA EVENTS is reeds jaren actief in de wereld van evenementen en de organisatie ervan.
Het bedrijf LAVERA NV werd in 2002 opgericht en richtte zich aanvankelijk op een doelpubliek uit Aalst en omstreken. Met de komst van nieuwe en snelle manieren om publiciteit te maken zoals bijvoorbeeld via de sociale netwerken bereikt de organisatie een veel wijder publiek uit heel België en zelfs tot ver in de buurlanden.

Dit Aalsters bedrijf specialiseerde zich de voorbije jaren in het organiseren van muzikale evenementen voor jong en oud en lokte daarbij menige nationale sterren en internationale supersterren naar Aalst. Denk maar aan de jaarlijkse openluchtconcerten van “Belfortrock” op de Grote Markt en ook de indoor edities van het "Autosalon Aalst", het "Bouwsalon Aalst" en de "Jaarbeurs Aalst" in de Flora-Hallen. Dezelfde organisatie is ook verantwoordelijk voor onder andere de jaarlijkse “TV OOST Schlager Parade” voor een iets ouder publiek. Voor de jongeren is er dan weer “De Langste Nacht”, de oudejaarsparty van Vlaanderen. Ook het kerstdorp dat met de eindejaarsdagen de Grote Markt siert en de “Aalst On Ice” ijspiste zijn een product van Lavera Events.
De Aalstenaars smeken het stadsbestuur al vele jaren om een nieuwe evenementenhal. Met de afbraak van de Keizershallen verdween immers de enige locatie in de regio die geschikt was om beurzen, feesten en party’s van groter formaat te kunnen organiseren. Toen de Flora Bloemenveiling de deuren sloot en de gebouwen verkocht werden ging Lavera met de nieuwe eigenaars een tijdelijke overeenkomst aan om de Flora-hallen als evenementenhal te kunnen uitbaten. Alle indoor evenementen gaan dus door in een zaal onder eigen beheer.

Voor een vlotte werking tijdens de openingsuren van een evenement laat het Lavera-team zich meestal versterken door lokale verenigingen en/of vzw's.

 

Latest News

BART KAELL NIET OP TV OOST SCHLAGERPARADE
Vr 20 maart 2015
Tot onze grote spijt dienen we jullie mee te delen dat Bart Kaell dit jaar niet zal aanwezig zijn op de TV OOST-Schlagerparade. Lees...

TV OOST SCHLAGERPARADE 2015
Do 22 januari 2015
De TV OOST Schlagerparade is aan de 10de editie toe en zal doorgaan op zaterdag 2 mei 2015. Lees...

ANNULATIE TIME-OUT 13 SEPT.
Ma 8 september 2014
Wegens technische problemen met de stroomcabines kan de geplande Time-Out party van zaterdag 13 september spijtig genoeg niet doorgaan. Lees...

 

Mailing List

Indien u op de hoogte wilt blijven van de nieuwe evenementen, dan volstaat het om uw e-mail adres toe te voegen aan onze mailing list.
 
IN UIT

 

Company Info

LAVERA NV
Koolstraat 49
9300 Aalst

Tel: +32 (0)53 770 776
Fax: +32 (0)53 770 776
Gsm: +32 (0)478 88 59 38
Ond.Nr: BE 0453 516 570

E-mail:
Web: www.lavera-events.be


 

:: Design and Hosting by WebMasters